• Borbjerg Skole

Borbjerg Skole, Bukdalvej 1, 7500 Holstebro Tlf: 9611 5700 Email: borbjergskole@holstebro.dk EAN-nr: 5798004621516

7. klasse er danmarksmester i matematik

Klassen vandt i kategorien fra 7. - 10. klasse

Nyhed billede
7. klasse på Borbjerg Skole danmarksmester i Matematik 2014

På Borbjerg Skole har flere klasser deltaget i Matematikkens dag, hvor opgaven går på, at der tænkes i, hvordan matematikundervisningen ser ud om 25 år, og 7. klasse vandt i kategorien fra 7. – 10. klasse. Knap 500 skoler har deltaget ved arrangementerne omkring Matematikkens dag og godt 100 skoler havde sendt besvarelser ind til konkurrencen.

7. klasse arbejdede med en matematiktime med geometri, som de ønsker den ser ud for deres børn. De vil indrette et klasselokale med adgang til udendørsarealer, 3D tavle og et interaktivt gulv, der kan ændres til koordinatsystem, isometrisk inddeling og meget andet. Derudover er der opgaver i et interaktivt spil, hvor man skal have 3D briller på og kan bevæge sig rundt inde i et virtuelt spil. Alle opgaver lægger vægt på, at man skal kunne bevæge sig, og at alle skal kunne være med uanset kvalifikationer. (Vinderprojektet kan ses på opslagstavlen - filer under nyheden).

Se i øvrigt pressemeddelelse fra Matematikkens dag

Britt Holm Poulsen den 22-05-2015
    KÆMPE STORT TILLYKKE  TIL 6. KLASSE.  yes

De VANDT en 1. plads i Regionsfinalen i Herning.
    Super flot, og stor tak til alle der har arbejdet hårdt for det.
    Masser af tillykke. Anette
    Martin Lund Faurholt den 21-05-2015
    Fredag d. 22. maj er skole og SFH personalet som bekendt på en pædagogisk dag. Vi har fået nogle super engageret og kreative forældre til at varetage undervisningen. I samarbejde med det pædagogiske personale, er der udarbejdet en undervisningsplan for hvert klassetrin.

Bemærk at Bixen er lukket fredag d. 22. maj!

Indholdet på den pædagogiske dag vil bl.a. være:

• Planlægning af UU og lektiehjælp næste år nu da det bliver obligatorisk
    • Ny struktur vedr. et resurseteam
    • Inddragelse af den ”åben skole” i undervisningen
    • Udarbejdelse af en mere effektiv mødestruktur

Martin Lund Faurholt den 13-05-2015
    Indbydelse til skolebestyrelsens årsmøde!
  • 27-05-2015
    Fagdag ·