• Borbjerg Skole

Borbjerg Skole, Bukdalvej 1, 7500 Holstebro Tlf: 9611 5700 Email: borbjergskole@holstebro.dk EAN-nr: 5798004621516

Juniorklub intro

Hvad kan man i Borbjerg Juniorklub?
    Hanne Sandal Moesgaard Jensen den 01-09-2015
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Skolens fødselsdag 2015- Givskud
    Martin Lund Faurholt den 29-08-2015
    Kære forældre!

I fredags d. 28.8.15 fejrede vi Borbjerg skoles fødselsdag med en tur for hele skolen til Givskud Zoo. Det var jo selvsagt min første fødselsdagstur med Borbjerg skole. Selvom jeg er blevet fortalt, hvor fantastiske turene plejer at være, er det med stor glæde, jeg kan evaluere årets tur.
    Det at 145 børn, på tværs af klasserne, kan hygge sig uden konflikter, er ikke en selvfølge. Der skal lyde en meget stor ros til jeres børn, for at de alle var medvirkende til, at Borbjerg skole blev fejret med manér!

I samme ombæring skal der også lyde en tak til alle jer forældre, for jeres involvering i bagning til Bixen. Uden jeres engagement i Bixen, ville det være umuligt, at få en skoleudflugt som denne ført ud i livet.

Hanne Sandal Moesgaard Jensen den 12-06-2015
    Se vedhæftede Skoleberetning.