Velkommen til

Førskole på Borbjerg Skole

Velkommen på Borbjerg skole

Borbjerg Skoles samværsregler

På Borbjerg Skole skal der være rart at være!!

Det bliver der, når vi

• viser ansvar

• viser omsorg

• viser respekt

Gennem hele skoleåret undervises børnene på Borbjerg Skole i forventningerne til at kunne vise ansvar, respekt og omsorg.

Skal dit barn starte?

Skolestart 2019

Skolestart

Borbjerg Skole

Velkommen i skole. Det er nu tid til indskrivning i 0. klasse med start i august 2019.

Indskrivning til skolestart i 0. klasse  skal foretages via webindskrivning på kommunens hjemmeside: www.holstebro.dk/skolestart i perioden torsdag 3. januar 2019 til torsdag 17. januar 2019.

Det er obligatorisk at indskrive via den digitale selvbetjeningsløsning. Kan du ikke bruge den digitale løsning, kan du få hjælp i Holstebro Kommunes Borgerservice eller her på skolen.

Den 1. maj starter førskolegrupperne – vi glæder os til at modtage mange nye elever og til samarbejdet med alle forældre.

Der afholdes et INFORMATIONSMØDE om førskoleperioden. Datoen kommer snarrest.

Skolestart 2019