Velkommen til

Førskole på Borbjerg Skole

Velkommen på Borbjerg skole

Borbjerg Skoles samværsregler

På Borbjerg Skole skal der være rart at være!!

Det bliver der, når vi

• viser ansvar

• viser omsorg

• viser respekt

Gennem hele skoleåret undervises børnene på Borbjerg Skole i forventningerne til at kunne vise ansvar, respekt og omsorg.

Skal dit barn starte?

Skolestart 2016

Skolestart

Borbjerg Skole

Velkommen i skole. Det er nu tid til indskrivning i 0. klasse med start i august 2017.

Indskrivning til skolestart i 0. klasse  skal foretages via webindskrivning på kommunens hjemmeside: www.holstebro.dk
i perioden onsdag 4. januar 2017 til torsdag 19. januar 2017.

Information og praktiske oplysninger om indskrivningen kan du læse i pjecen Skoleindskrivning 2017
Er dit barn skoleparat? - En pjece til forældre - Et skoleparat barn

Det er obligatorisk at indskrive via den digitale selvbetjeningsløsning. Kan du ikke bruge den digitale løsning, kan du få hjælp i Holstebro Kommunes Borgerservice eller her på skolen.

Den 1. maj starter førskolegrupperne – vi glæder os til at modtage mange nye elever og til samarbejdet med alle forældre.

Information og Åbent Hus

Der afholdes både et INFORMATIONSMØDE om førskoleperioden og et informationsmøde omkring opstart i 0. klasse. Datoerne kommer snarrest.

Skolestart 2016